Запиши се во средно училиште во 4 чекори

Запиши се во средно училиште брзо и едноставно и стани дел од модерен образовен систем! Новата и единствена платформа за...

Мисија и визија

За Директорот

Јован Петрески - Роден на 26.05.1976 година, во Скопје. Во 2001 година завршил високо образование на Филолошки факултет „Блаже Конски" при УКИМ, катедра - Македонска книжевност и јужнословенски книжевности и се стекнува со право на стручен назив Професор по Македонска книжевност и јужнословенски книжевности со македонски јазик. Во 2006 година,...

Дознајте повеќе за нашите активности