Драги деветтоодделенци, објавен е Конкурс за запишување на ученици во јавните средни училишта за учебната 2024/2025 година.

Овде може да се погледне конкурсот за запишување во нашето училиште 2024/2025 година.

Почитувани,ве известуваме дека на ден 26.04.2024 година (петок) во нашето училиште ќе се одржи “Отворен ден ” за сите ученици и родители.Отворениот ден ќе се реализира во период од 11:00 до 14:00 часот. Ве очекуваме.