Хуманост и солидарност

По повод Денот на Црвениот крст и Денот на крводарителството, нашето училиште доби благодарница за организација и постигнати резултати во крводарителството, за покажаната хуманост и…

Read More

Најбезбедно и најчисто училиште

На конкурсот за „Најбезбедно и најчисто училиште”, во учебната 2017/2018 година, од страна на Министерството за образование и наука, нашата гимназија беше второнаградена во категоријата…

Read More

Мисија воздух

Видеото е изработено од страна на нашите ученици и истото доби втора награда на конкурсот – Млади репортери на животната средина „Мисија воздух”.

Read More