На 7 мај 2021 година се одржа државен натпревар по географија на кој нашето училиште успешно го претстави ученичката Теодора Петрушевска III-3 клас под менторство на професор Маријана Драгановска и го освои високото второ место. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *