На Регионалниот натпревар по биологија кој се одржа на 10.05.2021 год,онлајн на платформата Microsoft teams, нашите ученици успешно се претставија: Стефан Стојановски III1 -II награда и пласман на Републички; Михаела Слезенковска III1 -III награда и пласман на Републички; Тамара Станојковска III1-пофалница; Горјан Блажевски III1-yспешно учество; Марија Ангеловска II5-пофалница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *