Планирани екскурзии

Поради пандемијата, во оваа учебна година се откажани сите екскурзии. Се надеваме дека за најкраток рок ќе може повторно да организираме екскурзии со нашите ученици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *