На регионалниот онлајн-натпревар по Биологија кој се одржа на 24.08.2020 година учествуваа:

Стефан Стојановски од II1 клас – ментор Ленче Спасовиќ

Ангела Спирова III2 клас – ментор Ана Соколовска, и на истиот постигнаа солидни резултати и се здобија со пофалница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *