На средношколските игри 2020 нашите ученици се натпревруваа во следните категории:

Пикадо:

Мартин Петрушевски III1 – златен медал

Квиз по Природни науки:

Стефан Стојановски III1 – сребрен медал

Квиз по Општествени науки:

Давид Субашевски IV2

Цртање графити:

Горазд Митревски II1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *